Explorant els fonament de la fe cristiana

El Curs Alpha és un curs format per una sèrie de sessions amb la finalitat que els convidats puguin explorar lliurement els fonaments bàsics de la fe cristiana.

Milions de persones han fet Alpha a 169 països i ha estat traduït a 112 idiomes diferents.

Alpha va ser dissenyat com un curs de curta durada per l’església Holy Trinity Brompton de Londres. El 1990, Nicky Gumbel fou nomenat encarregat del curs en HTB i va descobrir que molta gent que estava fora de l’Església volia explorar la fe cristiana. En l’actualitat, Alpha s’utilitza en totes les parts de l’església a nivell mundial, incloent l’església Catòlica, l’església Ortodoxa i les principals denominacions protestants.

Curs Alpha comporta una sèrie de sessions interactives on pots explorar lliurement els fonaments de la fe cristiana o de les teves pròpies creences. Es fa en un ambient distés, amigable, sense pressions i sense voler fer prevaldre una opinió sobre una altra.

Alpha es desenvolupa en 10 sessions. Inclou un àpat, una breu presentació i un espai per al diàleg, on pots compartir les teves idees i pensaments. 

Alpha es per a tots els que tenen curiositat per explorar les grans qüestions de la vida.  Les xerrades estan dissenyades per a fomentar el debat i explorar els elements bàsics de la fe cristiana o de la no fe, en un ambient d’amistat sincera i informal.

Aquestes activitats tenen lloc en diferents dies i horaris de la setmana al Carrer Montserrat 10 de Sant Quirze del Vallès